Suoraan sisältöön
Etusivu | Palvelut | Toimisto ja kuljetus

Toimisto- ja kuljetuspalvelut yrityksille ja kotitalouksille

Total Toimisto- ja Kuljetuspalvelumme tarjoavat kokonaisvaltaista palvelua yrityksesi logistiikan ja muiden tukipalveluidesi tarpeisiin. Hyödyntämällä monipuolista osaamistamme, säästät aikaasi ja resurssejasi omaan ydintoimintaasi.

TotalMarket palvelee sinua monipuolisena verkkokauppana ja noutomyymälänä, josta saat ammattilaisten hyväksymät välineet ja aineet kotiin ja toimistolle. TotalMarket -noutomyymälä avoinna ma-to 7.00 - 16.00, pe 07.00 - 14.15. TotalMarket -verkkokauppa auki 24/7!

Meiltä helposti, meidän tilaamana, meiltä tilattuna ja meidän toimittamana. Ota yhteyttä ja laitetaan arkesi svengaamaan!

Aulapalvelut

Me teemme asiakkaasi ensikohtaamisesta viiden tähden kokemuksen! Tiedämme kuinka toimia yrityksesi käyntikorttina ja saada asiakkaat palaamaan yhä uudelleen.

Hoidamme muun muassa asiakaspalvelutehtävät, osto- ja myyntitilaukset, rekisterien ylläpidot ja laskujen tarkastamiset. Lisäksi tarjoamme monipuolista assistenttipalveluita yrityksesi tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja tilaa sinäkin yrityksellesi odotukset ylittävää asiakaspalvelua!

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalveluidemme kautta hoituvat muun muassa muutot, posti- ja pientavarakuljetukset, lava- ja rullakkotoimitukset sekä lämpötilasäädellyt ruoka- ja lääkekuljetukset. Teemme kuljetukset näppärästi, nopeasti ja modernilla kalustollamme ympäristöystävällisesti.

Biokaasulla toimivalla kuorma-autollamme päästötöntä logistiikkaa, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Total Market

Tervetuloa Total Marketiin, kiinteistöalan unelmien myymälään!

TotalMarketissa saat ammattilaisten hyväksymät ja käyttämät aineet ja tarvikkeet kiinteistösi ylläpitoon ja hyvinvointiin. Voit halutessasi tulla ostoksille noutomyymälään Laukaantie 4:ään Jyväskylään tai tilata ostoksesi kätevästi verkkokaupastamme. Kauttamme saat myös apua hankintoihin, kokonaisvaltaisia logistiikkaratkaisuja sekä varastohotellipalveluja. Toimintomme ovat Total Turvallisuus ja Valvonta -palveluidemme valvonnassa 24/7.

TotalMarket -noutomyymälä ma-to 7.00 - 16.00, pe 7.00 - 14.15.
TotalMarket -verkkokauppa auki 24/7

Total Market

Tehdään yhdessä sujuvampi arki, ota yhteyttä!

  • Ota yhteyttä
  • Puh. 014 414 7400
  • myynti.total@totalpalvelut.fi
  • Total Kiinteistöpalvelut
  • Kuormaajantie 26
  • 40320 Jyväskylä
  • [kartta]

Total Kiinteistöpalvelut © 2018